Suzuki Bart Wiegerinck

Garage Wiegerinck: dé Suzuki-dealer van Twente

Sinds 1993 is Garage Wiegerinck dealer van Suzuki. Met vestigingen in Goor, Hengelo en Oldenzaal mogen wij ons dé Suzuki-dealer van Twente noemen.

Suzuki kan bogen op een grote betrouwbaarheid. In diverse onderzoeken van de Consumentenbond komt Suzuki als meest betrouwbare auto naar voren. Die prominente koppositie willen we natuurlijk vasthouden.

In 1937 begon Suzuki met de productie van auto’s en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. In totaal werken bij Suzuki zo’n 65.000 mensen en worden er jaarlijks 2,8 miljoen auto’s geproduceerd. Saillant detail: de oprichter Michio Suzuki werd in 1887 geboren, hetzelfde geboortejaar dus als Garage Wiegerinck.

Lease een Suzuki

Wat maakt Suzuki zo bijzonder? Een zo laag mogelijk gewicht en directe besturing zorgt voor dynamisch en speels rijgenot. Als het gaat om technologie vindt u in een Suzuki de beste toepassingen om zo veilig mogelijk te rijden. Diezelfde hoogwaardige technologie is een fijne steun voor uw portomonnee. Want Suzuki's zijn bijzonder zuinig met brandstof en voordelig in onderhoud. Het design van de alle Suzuki-modellen is eigenwijs en stijlvol: het oogt compact maar u zult verrast zijn door de binnenruimte.

Zowel zakelijk als privé zijn er veel mogelijkheden op het gebied van leasen. Bent U ZZP'er? Of zoekt u een compleet wagenpark? Garage Wiegerinck heeft gegarandeerd een scherpe aanbieding! En dat kan zonder BKR-registratie.

Wiegerinck en Suzuki: thuis in Twente

In Goor, Hengelo en Oldenzaal staat een team van Garage Wiegerinck voor u klaar dat uitstekend is opgeleid in de wereld van Suzuki. Wij hebben de juiste kennis en instrumenten om u van dienst te kunnen zijn. Of het nu gaat om aankoop of onderhoud: Garage Wiegerinck is net zo betrouwbaar als uw Suzuki. Kortom: wij zijn dé Suzuki-dealer van Twente.