APK Goor

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto moet u eens per vier, twee of één jaar een Algemene Periodieke Keuring, ook wel APK genoemd, laten uitvoeren. Bij Wiegerinck kunt u uw APK in Goor laten uitvoeren. Wanneer u uw APK in Goor bij Wiegerinck laat uitvoeren bent u verzekerd van een scherp tarief, een veilige auto en de beste service. Wilt u weten waarom een APK in Goor laten uitvoeren zo belangrijk is of wilt u meer weten over Wiegerinck? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze garage die voor u graag de APK in Goor uitvoeren of lees verder op onze website voor meer informatie.

Wat gebeurt er bij een APK-keuring?

Een APK-keuring is wettelijk verplicht om uw eigen veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers te waarborgen. Wanneer u uw APK in Goor laat doen bij Wiegerinck kijken wij voor u alle verplichte onderdelen na en kunnen wij direct reparaties en onderhoud aan uw auto verrichten. Ook kunnen wij, indien nodig, banden verwisselen en kunnen wij op deze manier ervoor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt.

Mochten wij tijdens de APK in Goor problemen tegenkomen, dan nemen wij natuurlijk eerst contact met u op om samen met u nieuwe afspraken te maken over de te verrichten reparaties. Zo houdt u zelf controle over de kosten bij een APK in Goor.

De APK in Goor bij Wiegerinck

Wiegerinck is een RDW erkend bedrijf. Daardoor kunnen wij APK in Goor verrichten en bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Naast kwalitatief hoogwaardige diensten, vinden wij het bij Wiegerinck ook van groot belang dat onze service goed is. Brengt u uw auto voor APK in Goor bij Wiegerinck, maar heeft u vervoer nodig? Dan regelen wij vervangend vervoer voor de periode dat uw auto bij ons staat. Zo heeft u geen last van de APK in Goor en zult u nauwelijks merken dat uw auto gekeurd wordt.

Verder vinden wij het ook belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt wanneer u uw auto bij ons brengt voor een APK in Goor. Daarom spreken wij vooraf af welke werkzaamheden wij gaan verrichten en wat de kosten hiervoor zijn. Mochten wij tijdens de APK in Goor onverwachtse problemen tegenkomen, dan nemen wij eerst contact op met u om hierover nieuwe afspraken te maken. Bij ons komt u dan ook nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan bij uw APK in Goor.

Contact met onze specialisten

Heeft u specifieke wensen, vragen over de werkwijze of wilt u een afspraak maken voor uw APK in Goor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:30 aan de Kerkstraat 17. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0547-260568 of door een bericht te sturen naar goor@bartwiegerinck.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Naast de APK in Goor kunnen wij deze keuring ook uitvoeren op één van onze andere locaties. De contactgegevens van onze garage in Hengelo en Oldenzaal vindt u op onze contactpagina.