APK Hengelo

Het is van groot belang en wettelijk verplicht om regelmatig een Algemene Periodieke Keuring, ofwel APK, te laten uitvoeren bij uw auto. Een APK-keuring in Hengelo kan bij verschillende garages die RDW erkend zijn. Wiegerinck is één van de garages die APK in Hengelo kan uitvoeren en er op deze manier voor kan zorgen dat uw auto veilig is voor u en uw medeweggebruikers. Wilt u weten hoe een APK in Hengelo bij Wiegerinck eruitziet en wat de kosten hiervoor zijn? Kijk dan eens verder op onze website of neem contact op met de medewerkers van onze garage die de APK in Hengelo uitvoeren.

Wat is een Algemene Periodieke Keuring

Wanneer u een APK in Hengelo wilt laten uitvoeren is het van belang dat u dit doet voor de vervaldatum van uw eerdere keuring. Bij nieuwe auto’s betekent dit dat u na vier jaar uw auto voor een APK in Hengelo moet laten keuren, daarna gebeurt dit twee keer na twee jaar. Heeft u een auto die ouder dan acht jaar is? Dan moet u ieder jaar langskomen voor uw APK in Hengelo.

Tijdens de APK in Hengelo wordt uw auto gecontroleerd op onder andere banden, remmen, wielophanging en verlichting. Zo kunt u na een APK in Hengelo weer veilig de weg op.

De APK in Hengelo laten uitvoeren door Wiegerinck

Wanneer u de APK in Hengelo wilt laten uitvoeren door een goed, betrouwbaar en voordelig bedrijf, bent u bij Wiegerinck aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van APK in Hengelo en kunnen uw auto dan ook weer veilig de weg op laten gaan. Bij Wiegerinck vinden we het van groot belang dat wij direct mogelijke problemen kunnen verhelpen en kunnen dan ook onderhoud en reparaties doen of direct uw banden verwisselen mocht dat nodig zijn. Natuurlijk doen wij dit alles in goed overleg met onze klanten. Brengt u uw auto voor de APK in Hengelo bij Wiegerinck? Dan maken wij vooraf duidelijke afspraken en doen wij eventuele reparaties pas na uw toestemming. Zo komt u bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan bij de APK in Hengelo.

Natuurlijk kunnen wij de APK in Hengelo ook combineren met een onderhoudsbeurt. In dit geval is de APK in Hengelo voor u gratis (exclusief afmeldkosten, gas- of roetmeting). Zo bent u bij ons extra voordelig uit bij uw APK in Hengelo.

Contact met onze experts

Onze experts geven u graag meer informatie over de APK in Hengelo of maken graag met u een afspraak. Heeft u speciale wensen zoals vervangend vervoer of wilt u na het afleveren van uw auto bij onze garage graag naar huis gebracht worden? Dan is dat bij ons natuurlijk mogelijk. U kunt ons bereiken via 074-2431135, het contactformulier op onze website of wanneer u een e-mail stuurt naar hengelo@bartwiegerinck.nl. Ook kunt u bij ons langskomen aan de Diamantstraat 38. Naast de APK in Hengelo, kunt u bij ons ook terecht voor een APK-keuring in Goor of Oldenzaal. De contactgegevens voor deze vestigingen vindt u op onze website.