APK Oldenzaal

Eens per vier, twee of ieder jaar moet uw auto worden gekeurd voor de Algemene Periodieke Keuring, ook wel APK genoemd. Het is prettig om de APK in Oldenzaal te laten uitvoeren, zodat u weinig tijd kwijt bent en u korte verbindingen heeft met de garage die de APK in Oldenzaal uitvoert. Een APK in Oldenzaal mag alleen uitgevoerd worden door een RDW erkend autobedrijf. Eén van de garages die uw auto kan keuren voor de APK in Oldenzaal is Wiegerinck. Wij vertellen u graag meer over onze APK in Oldenzaal en onze service. Lees verder op onze website of neem contact op met onze medewerkers die u graag antwoord geven op al uw vragen.

Wat houdt de Algemene Periodieke Keuring in?

Iedere auto moet regelmatig naar een RDW erkend autobedrijf voor een Algemene Periodieke Keuring. Als u uw APK in Oldenzaal laat uitvoeren door Wiegerinck zorgen wij dat u weer veilig de weg op kunt. Tijdens de APK in Oldenzaal worden onder andere uw banden, remmen, wielophanging en verlichting getest. Mochten er problemen worden gesignaleerd tijdens de APK in Oldenzaal, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen direct voor u oplossen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw auto repareren of kunnen wij voor u uw banden verwisselen.

Natuurlijk vinden wij het ook bij de APK in Oldenzaal van groot belang dat u nooit achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarom maken wij voordat u uw auto bij ons komt brengen voor de APK in Oldenzaal duidelijke prijsafspraken en nemen wij contact met u op wanneer wij toch onverwachts nog andere reparaties moeten verrichten.

APK in Oldenzaal bij Wiegerinck

Naast duidelijke afspraken over de kosten, wanneer u uw auto voor de APK in Oldenzaal bij ons brengt, vinden wij het ook van groot belang dat de service van Wiegerinck bij iedere klant aansluit. Zo kunt u met alle automerken bij ons langskomen voor APK in Oldenzaal en maken wij graag een afspraak voor de APK in Oldenzaal op een moment dat het u uitkomt. Ook kunt u natuurlijk vervangend vervoer meekrijgen bij Wiegerinck, zodat u mobiel blijft terwijl uw auto voor de APK in Oldenzaal staat. Heeft u geen vervangend vervoer nodig, maar wilt u wel thuisgebracht worden wanneer u uw auto bij ons langs brengt? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Kortom proberen wij bij Wiegerinck een oplossing te bedenken voor ieder probleem. Heeft u dus specifieke wensen wat betreft de APK in Oldenzaal? Dan kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de APK in Oldenzaal combineren met een onderhoudsbeurt. In dit geval rekenen wij zelfs geen kosten voor de APK in Oldenzaal (exclusief afmeldkosten, gas- of roetmeting).

Contact met onze APK specialisten

Wilt u contact opnemen met onze medewerkers om vragen te stellen, meer te weten te komen over de APK in Oldenzaal of direct een afspraak te maken over wanneer uw auto bij ons langs gebracht kan worden voor de APK in Oldenzaal? Dan kunt u ons op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 bereiken via 0541-521166, oldenzaal@bartwiegerinck.nl of het contactformulier op onze website. Naast de APK in Oldenzaal kunnen wij ook de Algemene Periodieke Keuring uitvoeren op onze locaties in Hengelo of Goor.