Autobedrijf Goor

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Goor die u kan helpen bij bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe auto, een occasion of het onderhoud of reparaties aan uw huidige auto? Dan bent u bij Wiegerinck aan het juiste adres. Bij ons autobedrijf in Goor staat de klant voorop en kunnen wij dankzij ons brede aanbod aan diensten iedereen helpen. Heeft u een specifieke wens wanneer u een auto koopt of uw auto langs brengt bij ons autobedrijf in Goor voor onderhoud of reparaties? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kijken graag naar manieren waarop wij uw wensen bij ons autobedrijf in Goor kunnen realiseren.

De mogelijkheden bij ons autobedrijf in Goor

Natuurlijk kunt u bij ons autobedrijf in Goor terecht voor vakkundige reparaties en onderhoud. Zo kunnen wij in onze garage APK-keuringen uitvoeren, doordat wij een RDW erkende garage zijn, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook helpen bij problemen met uw airco of wanneer u schade wilt laten herstellen. Wij vinden het bij ons autobedrijf van groot belang om daarbij vooraf goede afspraken te maken met onze klanten over de kosten en de te verrichten werkzaamheden. Zo komt u bij ons autobedrijf in Goor nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Verder zijn wij specialist in de verkoop van nieuwe Suzuki’s, Chevrolets en andere merken auto’s. Ook vindt u bij ons een groot aanbod aan occasions. Zo is er bij ons autobedrijf in Goor altijd een auto die perfect past bij uw wensen en uw budget. Kom ook gerust eens vrijblijvend langs bij de showroom van ons autobedrijf in Goor om het meest actuele aanbod zelf te bekijken.

Service van Wiegerinck

Niet alleen een breed aanbod vinden wij bij ons autobedrijf in Goor van groot belang. Bij ons autobedrijf in Goor mag u ook verwachten dat de service aan niets ontbreekt. Wilt u, wanneer u uw auto bij ons autobedrijf in Goor heeft staan, gebruik maken van vervangend vervoer? Dan kan dit bij ons altijd geregeld worden. Ook kunnen wij u natuurlijk thuisbrengen, nadat u uw auto bij ons autobedrijf in Goor heeft achtergelaten. Zo proberen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken!

Heeft u specifieke wensen en wilt u weten of ons autobedrijf in Goor kan bijdragen aan het realiseren hiervan? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van ons autobedrijf in Goor. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken graag geheel vrijblijvend mee om een oplossing te bedenken voor iedere situatie.

Plan een afspraak

Wilt u een afspraak met ons autobedrijf in Goor inplannen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze diensten, ons autobedrijf in Goor of om de verschillende mogelijkheden met ons door te spreken. De werkplaats van ons autobedrijf in Goor is bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:30. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00. U kunt ons dan bereiken via 0547-272707, het contactformulier op de website of goor@bartwiegerinck.nl. Daarnaast hebben wij ook nog twee andere locaties van Wiegerinck. Deze zijn gevestigd in Hengelo en Oldenzaal. De contactgegevens voor deze vestigingen vindt u op onze website.