Autobedrijf Hengelo

Bent u voor onderhoud, reparaties of voor een nieuwe auto op zoek naar een autobedrijf in Hengelo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte Suzuki’s, Chevrolets en andere merken auto’s bij ons autobedrijf in Hengelo en bij ons autobedrijf in Hengelo vindt u ook onze betrouwbare garage. Zo kunnen wij u niet alleen ondersteunen in de aankoop, maar kunt u ook bij ons autobedrijf in Hengelo terecht wanneer u onderhoud of reparaties moet laten uitvoeren. Meer weten over ons autobedrijf in Hengelo? Lees dan de informatie op onze website of neem direct contact op met één van de medewerkers.

Waar staat ons autobedrijf in Hengelo voor?

Ondanks de vele diensten die wij bij ons autobedrijf in Hengelo kunnen aanbieden, hebben wij een duidelijke visie. De klant is bij ons koning en wij proberen ons dan ook zo veel mogelijk aan te passen aan uw wensen en eisen. Zo maken wij bij ons autobedrijf in Hengelo bijvoorbeeld vooraf duidelijke afspraken, zodat u nooit achteraf voor hoge kosten komt te staan. Transparantie is hierbij het kernwoord. Ons autobedrijf in Hengelo biedt u daarnaast goed vervangend vervoer, wanneer uw auto bij ons komt voor onderhoud of reparatie. Kortom, de mogelijkheden zijn groot bij ons autobedrijf in Hengelo.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een nieuwe auto wilt aanschaffen of wanneer uw auto naar onze werkplaats moet komen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Wij kijken graag samen met u naar de meest ideale oplossing in uw situatie.

De diensten van Wiegerinck

Bij Wiegerinck kunt u terecht voor vele soorten diensten. Zo kunt u bij ons nieuwe auto’s aanschaffen, maar hebben wij ook kwalitatief hoogwaardige occasions in onze showroom staan. Bent u niet op zoek naar een nieuwe auto, maar moet uw huidige auto naar een autobedrijf in Hengelo voor onderhoud of reparatie? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Wiegerinck. Naast onze showroom hebben wij bij ons autobedrijf in Hengelo namelijk ook een garage, waar onze experts kennis hebben van alle merken auto’s. Iedereen is dus welkom met zijn of haar auto bij ons autobedrijf in Hengelo. Bij ons autobedrijf in Hengelo kunt u echter niet alleen terecht voor auto’s. Wij hebben naast onze ruime collectie auto’s namelijk ook verschillende elektrische scooters en brommobielen. Kortom hebben wij bij ons autobedrijf in Hengelo altijd de dienst waar u naar op zoek bent.

Maak een afspraak of kom eens langs

Natuurlijk kunt u tijdens openingstijden altijd bij ons autobedrijf in Hengelo langskomen om al uw vragen te stellen aan onze experts. De garage van ons autobedrijf in Hengelo is op werkdagen geopend tussen 08:30 en 17:30 en op zaterdag tussen 09:00 en 12:00. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag open van 09:00 tot 18:00 en zaterdag tussen 09:00 en 17:00. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op via 074-2431135, het contactformulier op onze website of hengelo@bartwiegerinck.nl. Naast ons autobedrijf in Hengelo hebben wij ook een vestiging in Goor en een vestiging in Oldenzaal. De contactgegevens van deze vestigingen vindt u op onze website.