Autogarage Goor

Wanneer u uw auto naar een autogarage in Goor moet brengen wilt u natuurlijk de beste service, met duidelijke afspraken over de kosten en ervaren werknemers met kennis van uw problemen. Het vinden van zo’n autogarage in Goor is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn vaak veel garages waar u terecht kunt. Wij vertellen u daarom graag meer over onze autogarage in Goor en de diensten en service die wij bij Wiegerinck leveren. Heeft u na het lezen van de website nog vragen of wilt u meer informatie van de medewerkers van onze autogarage in Goor over uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft voor het maken van uw keuze voor een goede autogarage in Goor en omstreken.

De diensten van Wiegerinck

Natuurlijk kunnen er vele verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een autogarage in Goor. Het kan gaan om schade, die u graag snel en vakkundig hersteld wilt hebben zodat uw auto er weer als nieuw uit ziet. Daarnaast kunnen ook reparaties aan uw auto gedaan moeten worden of heeft u zo nu en dan periodiek onderhoud aan uw auto nodig, zoals APK of het verwisselen van uw banden. Een autogarage in Goor moet daarom van alle markten thuis zijn, zodat u niet voor ieder probleem een andere autogarage in Goor moet zoeken. Zo kunt u bij Wiegerinck voor alle problemen aan uw auto terecht, zodat u altijd een vertrouwde autogarage in Goor heeft wanneer er iets aan uw auto mankeert.

De service van onze autogarage in Goor

Naast de grote verscheidenheid aan diensten die u bij onze autogarage in Goor vindt, vinden wij het ook van groot belang dat er aan onze service niks op te merken valt. Daarom zorgen wij vooraf altijd voor duidelijke afspraken met onze klanten. U komt op deze manier nooit voor onaangename verrassingen te staan achteraf, wanneer u uw auto brengt bij onze autogarage in Goor. Ook begrijpen wij dat veel mensen dagelijks gebruik moeten maken van hun vervoersmiddel. Vervangend vervoer kan dan ook altijd geregeld worden voor de gehele periode dat uw auto bij onze autogarage in Goor staat. Ook kunnen wij u natuurlijk terugbrengen naar uw huis, wanneer u uw auto bij onze autogarage in Goor heeft afgeleverd. Kortom proberen wij voor ieder probleem een oplossing te zoeken, zodat een goede, snelle en prettige reparatie van uw auto bij onze autogarage in Goor mogelijk is.

Contact met onze garages

Naast de autogarage in Goor hebben wij ook vestigingen in Hengelo en Oldenzaal. Zo vindt u altijd een garage van Wiegerinck dicht bij u in de buurt. Onze autogarage in Goor vindt u aan de Kerkstraat 17. U kunt natuurlijk langskomen bij onze autogarage in Goor, maar wij geven u ook graag meer informatie wanneer u belt naar 0547-272707, mailt naar goor@bartwiegerinck.nl of het contactformulier op onze website invult. De contactgegevens van onze andere vestigingen vindt u op onze website. Onze autogarage in Goor is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 08:30 en 17:30.