Autogarage Hengelo

Bent u op zoek naar een autogarage in Hengelo waar u uw auto met een goed gevoel kunt achterlaten, waar geen onnodig dure kosten aan verbonden zijn en waar u altijd welkom bent met ieder type auto? Dan bent u bij Wiegerinck aan het juiste adres. Bij onze autogarage in Hengelo kunnen wij u helpen met vele reparaties en doen wij ook periodiek onderhoud aan uw auto. Wij maken met u duidelijke afspraken, zodat u nooit onaangenaam wordt verrast nadat u uw auto bij onze autogarage in Hengelo heeft gebracht. Meer weten over onze autogarage in Hengelo? Lees dan verder op onze website over de verschillende diensten of neem contact met ons op, zodat de medewerkers van onze autogarage in Hengelo u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

De diensten bij onze autogarage in Hengelo

Bij onze autogarage in Hengelo kunt u terecht voor vele verschillende diensten. Zo kunnen wij u helpen in onze autogarage in Hengelo bij het herstellen van schades of het doen van andere reparaties, maar kunnen wij u ook periodiek helpen bij het doen van onderhoud. Zo mogen wij APK-keuringen doen en is deze, wanneer u het combineert met een onderhoudsbeurt, zelfs gratis bij onze autogarage in Hengelo. Wij maken vooraf met onze klanten altijd duidelijke prijsafspraken, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Mochten wij tijdens de reparatie of het onderhoud bij onze autogarage in Hengelo toch iets onverwachts tegenkomen, dan nemen wij altijd contact met u op voor het maken van nieuwe afspraken over de te verrichten werkzaamheden.

Kortom bent u bij onze autogarage in Hengelo altijd aan het juiste adres met problemen aan uw auto of de nodige onderhoud. Bij onze autogarage in Hengelo werken wij alleen met monteurs en experts die passie hebben voor het vak en kennis hebben van en ervaring hebben met de vele verschillende problemen die wij kunnen tegenkomen bij het repareren en onderhouden van verschillende automerken.

De service van Wiegerinck

Naast goede, vakkundige diensten bent u bij onze autogarage in Hengelo ook aan het juiste adres voor de beste service. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op vervangend vervoer, wanneer uw auto bij onze autogarage in Hengelo staat. Ook kunnen wij er natuurlijk voor zorgen dat u weer thuis komt wanneer u uw auto heeft afgeleverd bij onze autogarage in Hengelo. Kortom maken wij het graag zo gemakkelijk mogelijk voor onze klanten en proberen wij voor iedere lastige situatie een oplossing te vinden. Heeft u dan ook specifieke wensen, waar onze autogarage in Hengelo wellicht bij kan helpen? Dan kijken de werknemers van onze autogarage in Hengelo graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken bij onze autogarage in Hengelo, wilt u weten wat de kosten van een reparatie of onderhoud bij ons zijn of wilt u uw wensen met de werknemers van onze autogarage in Hengelo doorspreken? Dan is dat natuurlijk mogelijk. U kunt onze autogarage in Hengelo bereiken via hengelo@bartwiegerinck.nl, het contactformulier op onze website of door op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 te bellen naar 074-2431135. Naast onze autogarage in Hengelo hebben wij ook garages in Goor en Oldenzaal. De contactgegevens van deze vestigingen vindt u op onze website.