Autogarage Oldenzaal

Wanneer u problemen heeft met uw auto of wanneer u periodiek onderhoud aan uw auto wilt laten verrichten wilt u natuurlijk de beste autogarage in Oldenzaal hiervoor. Een goede autogarage in Oldenzaal heeft kennis en ervaring, maar is ook duidelijk over de kosten en komt niet achteraf met onaangename verrassingen. Daarnaast is het van belang dat ook de service van een autogarage in Oldenzaal goed is. Veel mensen hebben namelijk dagelijks hun auto nodig en wanneer deze bij de autogarage in Oldenzaal staat is het dan ook fijn wanneer u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van vervangend vervoer en u uw eigen auto niet langer dan noodzakelijk kwijt bent. Wiegerinck is een autogarage in Oldenzaal die u op al deze vlakken goed kan helpen. Meer weten over ons? Lees dan verder of neem contact op met de medewerkers.

Reparaties en onderhoud bij onze autogarage in Oldenzaal

Natuurlijk kunt u voor verschillende soorten reparaties en onderhoud terecht bij onze autogarage in Oldenzaal. Wij hebben kennis van en ervaring met alle automerken en daarom bent u ook altijd welkom bij onze autogarage in Oldenzaal. Zo kunnen wij bijvoorbeeld schades vakkundig herstellen, kunnen wij reparaties verrichten wanneer uw auto niet meer goed loopt of kunnen wij bijvoorbeeld APK-keuringen of bandenwissels realiseren. Kortom is Wiegerinck als autogarage in Oldenzaal van alle markten thuis.

Op onze website vindt u verschillende diensten die wij veel voor onze klanten verrichten. Heeft u een andere wens en wilt u weten of wij dit bij onze autogarage in Oldenzaal voor u kunnen realiseren? Neem gerust contact op met onze medewerkers! Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij onze autogarage in Oldenzaal.

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Naast de diensten vinden wij het ook van groot belang dat de service van onze autogarage in Oldenzaal aan niets ontbreekt. Zo kunnen wij voor ieder probleem een oplossing zoeken. Wilt u bijvoorbeeld gebruikt maken van vervangend vervoer? Dan krijgt u van onze autogarage in Oldenzaal een leenauto mee, zodat u mobiel blijft in de periode dat uw eigen auto bij onze autogarage in Oldenzaal staat. Ook kunnen wij u natuurlijk thuis brengen, wanneer u uw auto bij ons heeft afgeleverd.

Ook vinden veel mensen het vervelend dat de kosten voor reparaties en onderhoud vaak vooraf niet geheel duidelijk zijn. Daarom maken wij bij onze autogarage in Oldenzaal vooraf duidelijke afspraken met onze klanten, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht het zo zijn dat wij tijdens het proces onverwachts toch andere handelingen moeten gaan verrichten? Dan nemen de medewerkers van onze autogarage in Oldenzaal contact met u op om nieuwe afspraken te maken.

Contact opnemen met onze autogarage in Oldenzaal

Voor het maken van een afspraak of het stellen van al uw vragen kunt u onze autogarage in Oldenzaal bereiken via 0541-521166, het contactformulier op onze website of oldenzaal@bartwiegerinck.nl. Naast onze autogarage in Oldenzaal hebben wij ook een vestiging in Goor en een vestiging in Hengelo. De contactgegevens van deze twee vestigingen vindt u op onze website.