Bart Wiegerinck op Hulsbeekdag 2017

Dit jaar staat Bart Wiegerinck op de Hulsbeekdag. In 2017 zal de Hulsbeekdag plaatsvinden op zondag 9 april van 11.00 tot 17.00 uur. Noteer deze dag alvast in je agenda.

Hulsbeekdag 2016:
De 6de editie was een geweldige happening met zo’n 160 deelnemende partijen en een record aantal bezoekers. Heb je deze dag gemist? Bekijk dan de video op deze pagina.
In 2017 kan in en rond de vijvers weer aan diverse outdoor activiteiten worden deelgenomen, zoals een rondritje op een pony, MTB parcours, hindernisbaan, kajak varen, paintballen, karten, en quadrijden. Ook zijn er tal van demonstraties, muziek -en theateroptredens, een weddingfair en presenteren zich vele verenigingen en aanverwante partijen die Het Hulsbeek delen, zoals de Oldenzaalse Wielerclub, de Oldenzaalse Hengelsportvereniging, de Reddingsbrigade Wierden, Kidsproof Twente plein, ROC van Twente (kunstdorp – Kunstwerkt), VVV Oldenzaal, de IVN Oldenzaal, Waterschap Vechtstromen en nog veel meer ………..zo’n 130 deelnemende partijen!

Kunstmarkt

Ook de Kunstmarkt is aanwezig. Op de grasstrook onder de berkenbomen op zonneweide 1, tonen zo’n 15 kunstenaars hun vakmanschap. Van sieraden, kunstschilders, edelsmeden, beeldhouwers tot glas in lood artiesten.

Duurzaam doen en ervaren tijdens de Hulsbeekdag

Duurzaamheid hoort bij Oldenzaal en Het Hulsbeek.Tijdens de Hulsbeekdag laten enkele verenigingen/ondernemers zien wat de mogelijkheden zijn op het gebeid van duurzaamheid. Jong en oud kan proeven, doen en ervaren hoe leuk en makkelijk, duurzaamheid eigenlijk is.
Stichting RTV Noord Oost Twente doet live verslag vanaf de Hulsbeekdag.

Kortom: De Hulsbeekdag wordt weer een perfecte dag om Het Hulsbeek nog beter te leren kennen waarbij men zelf kan zien en ervaren dat de mogelijkheden op Het Hulsbeek oneindig zijn!

 

Bron: https://www.hethulsbeek.nl/hulsbeekdag