Over Bart Wiegerinck

Als full service mobiliteitsbedrijf biedt Wiegerinck een totaalpakket aan producten en services:

 

  • verkoop van nieuwe en gebruikte Suzuki’s, Chevrolets en overige merken personen- en bedrijfswagens met alle mogelijke brandstofsoorten, elektrische scooters, brommobielen van de merken Microcar en Ligier
  • onderhoud en reparatie van alle merken personen- en bedrijfswagens, schadeherstel, ruitreparatie en ruitvervanging, APK, poetsen, inbouw van accessoires, vervangend vervoer, haal en breng service en pechhulp
  • verkoop en montage van originele onderdelen en accessoires
  • verkoop, montage en opslag van zowel winterbanden als zomerbanden en/of stalen of lichtmetalen velgen
  • verzekeringen, leasing en financiering voor zowel particulier als zakelijk, garantieverlengingen en wagenparkbeheer

 

Wiegerinck is naast Suzuki dealer ook dealer van Emco, Microcar en Ligier.

Onze missie is de veiligheid van de klanten te garanderen, het milieu ter harte te nemen, volgens alle wettelijke bepalingen te werken en een goede verstandhouding met de klanten te onderhouden. Wiegerinck was bij de start in 1887 klaar voor de toekomst en dat is daarna nooit veranderd. Een gouden belofte stond en staat in die lange historie centraal: de klant zo goed, snel en compleet mogelijk helpen met totale mobiliteit.

 

Wiegerinck Leasing – ZAKELIJK EN PARTICULIER

Financial lease
Wilt u als ondernemer een auto aanschaffen zonder gebruik van eigen financiële middelen? Financial lease biedt in dat geval een financieringsvorm die losstaat van overige financieringen. Met de vooraf vastgestelde rente betaalt u altijd een vast maandbedrag en zo weet u precies waar u aan toe bent. Wie kiest voor financial lease, wordt na de looptijd van het contract eigenaar van de auto.

 

Operational lease
Kiest u voor operational lease bij Wiegerinck Leasing dan weet u als ondernemer exact waar u aan toe bent. Een vast maandelijks tarief zonder verassingen en zonder risico’s van waardeverminderingen van het voertuig. Afschrijving, rente, wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, vervanging van banden, vervangend vervoer en brandstof allemaal in één vaste prijs per maand. Ook de startende ondernemer kan bij Wiegerinck Leasing terecht voor een leaseauto.

 

Private lease
Wiegerinck biedt ook de mogelijkheid om particulier te leasen. U heeft dezelfde voordelen als een ondernemer bij operational lease: u kunt voor een vast laag maandbedrag in een gloednieuwe auto rijden. Inclusief reparaties, onderhoud, verzekering en pechhulp. U hoeft alleen nog de brandstofkosten te betalen.

 

Wiegerinck – HART VOOR MENS & MILIEU

Wiegerinck houdt zich al ruim 130 jaar bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wiegerinck sponsort diverse sportverenigingen, levert een bijdrage aan meerdere goede doelen en heeft diverse keurmerken op het gebied van duurzaam ondernemen. Lees meer.