Coronavirus – informatie over onze dienstverlening

maatregelen coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor jouw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Voor jou en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Wij zorgen binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiëne maatregelen zorgvuldig na te leven. Wij houden de RIVM-richtlijnen continu in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan. Houd voor de meest actuele maatregelen deze pagina in de gaten. Volgens de huidige richtlijnen gelden deze maatregelen tot en met 6 april 2020.

Een veilig bezoek aan Suzuki-dealer Bart Wiegerinck

Elke dag nemen wij passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we richtlijnen van het RIVM op. Heb je specifieke vragen, neem dan contact met ons op.

Onze locaties Goor en Oldenzaal zijn tijdelijk op zaterdag gesloten!

Onze Werkplaats

Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken doorgaan. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden dan nemen wij contact met u op. Wij verzoeken u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen via onze online werkplaatsplanner. Heeft u een afspraak gepland en voelt u zich fit, maar heeft u een kwetsbare gezondheid en/of will u liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Neem dan contact met ons op.

Verkoop / interesse voertuig

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij begrijpen het als u liever niet de deur uitgaat. Toch kunnen wij veel voor u betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, online chat of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig.