Garage Goor

Voor uw auto wilt u natuurlijk alleen de beste zorg, bij een betrouwbare garage in Goor en tegen een aantrekkelijk tarief. De keuze voor een garage in Goor wordt daarom vaak gemaakt op basis van kennis en ervaring van het bedrijf en de werknemers, het gevoel dat u bij een garage in Goor heeft en de kosten die de garage in Goor in rekening brengt voor reparaties en onderhoud. Een garage in Goor die op al deze vlakken zeer aantrekkelijk is, is Wiegerinck. Wilt u meer weten over onze diensten, onze vakmensen en over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Wat kunt u bij onze garage in Goor laten doen?

Onze garage in Goor is van vele markten thuis. Bij ons kunt u terecht voor al uw problemen aan auto’s of kunt u periodiek onderhoud laten uitvoeren, zoals de APK of het wisselen van banden. Bij onze garage in Goor zullen wij altijd de geschikte oplossing vinden voor u probleem, zodat u nooit met lege handen naar huis wordt gestuurd. Goed advies en ervaren werknemers zijn daarbij onze sleutelwoorden. Niet alleen kennis van de auto vinden wij bij onze diensten van groot belang, maar ook de mogelijkheid tot het maken van duidelijke afspraken staat bij ons hoog in ons prioriteitenlijstje. Zo kunt u bij ons gebruik maken van één van onze leenauto’s zolang uw auto bij onze garage in Goor staat of kunnen wij ervoor zorgen dat u weer thuis komt wanneer u uw auto bij onze garage in Goor heeft afgeleverd.

Service van Wiegerinck

Het gebruik van onze leenauto’s en de haal- en brengservice behoren tot de vele mogelijkheden die horen bij de service die wij standaard bij onze garage in Goor bieden. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen klanten, de kosten van uw reparatie of het type auto dat u bij ons brengt. Heeft u specifieke wensen? Spreek ze dan gerust door met de medewerkers van onze garage in Goor, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Verder vinden wij het van groot belang dat u weet waar u aan toe bent, wanneer u uw auto brengt bij onze garage in Goor. Wij maken dan ook vooraf duidelijke afspraken met onze klanten, zodat u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Komen wij onverwachts toch nog iets tegen tijdens de reparatie of het onderhoud van uw auto bij onze garage in Goor? Dan nemen wij contact met u op om opnieuw afspraken te maken. Zo heeft u bij onze garage in Goor zelf controle over het proces.

Vragen stellen, afspraken maken of vrijblijvend advies?

Wilt u vragen stellen, een afspraak maken of wilt u vrijblijvend advies van de medewerkers van onze garage in Goor? Neem dan gerust contact met ons op. Onze garage in Goor is bereikbaar via goor@bartwiegerinck.nl, het contactformulier op onze website of door op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 te bellen naar 0547-272707. Naast onze garage in Goor vindt u Wiegerinck ook in Oldenzaal en Hengelo. De contactgegevens van deze vestigingen vindt u op de contactpagina op onze website.