Garage Hengelo

Wanneer u problemen heeft met uw auto wilt u natuurlijk een garage in Hengelo vinden die dit goed, snel en voordelig voor u kan oplossen. Bij Wiegerinck vindt u deze service. Wij vinden het van groot belang dat u bij onze garage in Hengelo terecht kunt met alle merken auto’s. Wilt u dan ook zonder zorgen uw auto laten repareren bij een garage in Hengelo? Dan bent u bij Wiegerinck aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over de service van onze garage in Hengelo of lees op onze website meer informatie over onze verschillende diensten.

Hoe vindt u een goede garage in Hengelo?

Een goede garage in Hengelo vinden is niet altijd gemakkelijk. Natuurlijk is er veel keuze wanneer u op zoek bent naar een garage in Hengelo en is het niet altijd duidelijk waar op gelet moet worden wanneer u beslist uw auto naar zo’n garage in Hengelo te brengen. Wij geven u daarom graag enkele tips voor het kiezen van een goede garage in Hengelo.

Ten eerste is het van belang om te kijken naar de ervaring die de garage in Hengelo heeft met het type of merk auto dat u heeft. Verder is het belangrijk om te weten op welke manier de garage in Hengelo te werk gaat. Zo is het nog steeds vaak het geval dat de klanten achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan, wanneer ze hun auto hebben langs gebracht bij een garage in Hengelo. Ook is het van belang om te kijken naar het type werkzaamheden dat ze kunnen verrichten, zoals APK of airco onderhoud, en de apparatuur die ze hebben om specialistische handelingen te kunnen verrichten. Zo voorkomt u dat dit werk uitbesteed moet worden en u daardoor meer betaalt dan noodzakelijk!

Wat biedt Bart Wiegerinck u?

Wiegerinck heeft naast een garage in Hengelo ook nog een vestiging in Goor en een vestiging in Oldenzaal. Zo hoeft u nooit ver te rijden voor een goede, betrouwbare garage. Bij onze garage in Hengelo kunt u met alle merken auto’s terecht. Wij vinden iedere klant even belangrijk! Verder geven wij u vooraf duidelijkheid over de werkzaamheden en de kosten die hieraan verbonden zijn. Mocht er tijdens het werken aan uw auto hier iets aan veranderen, dan nemen wij natuurlijk contact met u op om samen met u te overleggen over wat wij wel en niet mogen doen aan uw auto en welke kosten daaraan verbonden zijn. Zo komt u bij onze garage in Hengelo nooit voor onverwachtse kosten te staan.

Contact met ons opnemen

Heeft u nog vragen over onze garage in Hengelo, Oldenzaal of Goor? Neem dan gerust contact met ons op. Onze garage in Hengelo is bereikbaar via 074-2431135 of hengelo@bartwiegerinck.nl. Natuurlijk kunt u ook gerust eens binnenlopen bij onze garage in Hengelo. Wij zijn aanwezig op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 aan de Diamantstraat 38. Natuurlijk kunnen wij u dan ook een indicatie geven van de kosten die aan uw schade of reparatie verbonden zijn en de manier waarop wij deze schade bij onze garage in Hengelo op kunnen lossen.