Garage Oldenzaal

Heeft u problemen met uw auto, waarbij een garage in Oldenzaal wellicht de oplossing kan bieden? Dan wilt u natuurlijk uw auto naar een garag in Oldenzaal brengen die veel kennis, ervaring en mogelijkheden biedt. Bij Wiegerinck begrijpen wij dat uw auto voor u wellicht erg belangrijk is en helpen wij iedere klant en iedere auto met de grootste zorg in onze garage in Oldenzaal, Goor of Hengelo. Onze specialisten staan voor u klaar om uw auto weer als nieuw te maken en iedere klant tevreden naar huis te laten terugkeren.

Een geschikte garage in Oldenzaal vinden

Natuurlijk zijn wij niet de enige garage in Oldenzaal. Bent u voor de problemen aan uw auto op zoek naar een garage in Oldenzaal die betrouwbaar, vakkundig en snel te werk gaat? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Bij Wiegerinck kunnen wij veel verschillende reparaties aan uw auto uitvoeren, maar kunnen wij u ook helpen bij bijvoorbeeld APK of het wisselen van uw banden. Kortom vindt u bij ons een allround garage in Oldenzaal waar u volledig op kunt vertrouwen en waar u altijd uit mag gaan van de beste service.

Meer over Wiegerinck

Niet alleen de diensten zijn bij onze garage in Oldenzaal van hoogwaardige kwaliteit. Ook de service die wij hierbij bieden vinden wij van groot belang. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan vervangend vervoer, terwijl uw auto bij onze garage in Oldenzaal, Goor of Hengelo staat? Dan regelen wij dit voor u! U krijgt bij ons dan een vervangende auto mee van het merk Chevrolet of Suzuki. Heeft u er behoefte aan dat u thuisgebracht wordt, wanneer u uw auto bij onze garage in Oldenzaal brengt? Ook dat is geen enkel probleem bij Wiegerinck. Kortom zijn alle wensen bij ons bespreekbaar en proberen wij voor iedere situatie een passende oplossing te vinden!

De kosten bij onze garage in Oldenzaal

Wij begrijpen dat u graag vooraf wilt weten wat de kosten gaan zijn wanneer u onderhoud of reparaties bij onze garage in Oldenzaal laat uitvoeren. Wij maken met onze klanten dan ook vooraf duidelijke afspraken over wat wij aan uw auto gaan doen en wat de kosten zijn die hierbij komen kijken. Mocht er tijdens een reparatie of onderhoud onverwachts iets anders bij komen kijken? Dan nemen wij contact met u op om dit met u te bespreken en eventueel nieuwe afspraken te maken. Wilt u weten wat het herstellen van een schade of het onderhoud bij ons gaat kosten? Kom dan gerust eens langs bij onze garage in Oldenzaal, zodat onze experts u hier meer informatie over kunnen geven.

Contact met Wiegerinck

Wilt u contact met de experts van onze garage in Oldenzaal, bijvoorbeeld omdat u de kosten wilt weten van onderhoud of herstel of omdat u de mogelijkheden die onze garage in Oldenzaal heeft met ons wilt doorspreken? Dan kan dat natuurlijk door langs te komen bij onze garage in Oldenzaal. U vindt ons aan de Schelmaatstraat 25 in Oldenzaal. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan is onze garage in Oldenzaal ook bereikbaar via het contactformulier op onze website, oldenzaal@bartwiegerinck.nl of telefonisch via 0541-521166. De contactgegevens van onze vestigingen in Goor en Hengelo vindt u op onze contactpagina.