Hulsbeekdag 14 april 2019

hulsbeekdag-2019

Tijdens de Hulsbeekdag op zondag 14 april, gratis bandenprofiel meting door Profile Car & Tyre Service / Suzuki dealer Bart Wiegerinck

Aanstaande zondag 14 april van 11.00u – 17.00u is de Hulsbeekdag in Oldenzaal. Een leuk evenement voor jong en oud met hele leuke activiteiten zoals een kunstmarkt. De activiteiten worden opgezet door lokale ondernemers en (sport) verenigingen, die hier laten zien wat je waar kunt doen en kunt kopen. Ook Profile Car & Tyreservice / Suzuki-dealer Bart Wiegerinck is hier aanwezig op plek nr. 36, met onze nieuwe Suzuki modellen en als primeur de nieuwe JIMNY.

Hightech gratis bandenprofiel meting met de ‘Groove Glove’

Ons team is ook op de parkeerplaatsen aanwezig met onze Profile activiteit: Hightech gratis bandenprofiel meting met de ‘Groove Glove’
grooveglove bandenmeting bij bart wiegerinck
Ter plekke wordt een profielmeting (5 minuten) van uw banden en het slijtagepatroon gedaan. Aan de hand hiervan ontvangt u een slijtage- en uitlijnrapport per mail. Dan weet u meteen waar u aan toe bent! Met een goed uitgelijnde auto bespaart u op banden en brandstof en rijdt u prettig en veilig met een goed sturende auto. Banden zijn uw enig contact met de weg en te weinig profiel op uw banden is zelfs een afkeurpunt voor de APK.

 

Download gratis extra informatie

Toegang tot het evenement is GRATIS. De parkeerkosten tijdens deze dag bedragen €2,- Nadere informatie over Hulsbeekdag 2019 kun je hieronder downloaden of ga naar de website.

Download de flyer

 

Download plattegrond

 

Download het verkeersplan

 

Download de kleurpaat en maak kans op een prijs