Jimny ook leverbaar in private lease

Jimny ook leverbaar in private lease

Nieuwe Jimny nu ook leverbaar in Private Lease

De nieuwe Suzuki Jimny is per direct te bestellen vanaf €439,- p/mnd, waarbij je alleen nog maar de brandstof hoeft te betalen.

Zorgeloos op avontuur, tegen een vast bedrag per maand

Mogelijkheden
Alle uitvoeringen en alle kleuren van de populaire nieuwe Jimny zijn te bestellen met Suzuki Private Lease. De complete Jimny Comfort, die standaard geleverd wordt met airconditioning, cruise control, Suzuki Safety System en uiteraard met AllGrip Pro-vierwielaandrijving met hoge en lage gearing, is leverbaar vanaf 439 euro per maand. Dit is op basis van een leaseperiode van 48 maanden, met 10.000 kilometer per jaar.

Accessoires
De Suzuki Jimny is uit te rusten met een groot aantal accessoires die hem geschikt maken voor elk avontuur. Of het nu differentieelbeschermers zijn, of rubbermatten, ze zijn allemaal toe te voegen in het leasecontract. Ook als klanten hun Jimny helemaal willen personaliseren met bijvoorbeeld een retrogrille, een skidplate, sierlijsten en een dakdrager voor een surfplank is dat mogelijk. De accessoires hoeven niet in één keer afgerekend te worden, maar ook hiervoor geldt een gunstig maandtarief. Net als bij de uitvoeringen zijn ook alle accessoires leverbaar om toe te voegen. Elke Jimny kan dus ook in combinatie met Suzuki Private Lease volledig naar eigen smaak samengesteld worden.

Suzuki Private Lease bij Bart Wiegerinck

Ontzorgen, daar draait het om bij Suzuki dealer Bart Wiegerinck. Wij regelen de rest, de brandstof en bekeuringen zijn voor jouw rekening. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij de ons voor je opgelost. Suzuki Private Lease is mogelijk op alle onze Suzuki modellen, in alle uitvoeringen. Je least al een Suzuki voor 199 euro per maand voor de zuinige Suzuki Celerio.

Maak direct een afspraak