Zakelijk rijden

The future is now!

In 2025 rijden er in Nederland 1 miljoen auto’s met een stekker. Nooit eerder veranderde er zoveel in een branche als de afgelopen jaren in de mobiliteitsbranche. Wie nu om zich heen kijkt ziet allerlei vormen van transport met diverse aandrijvingen en energiebronnen. Elektrische auto’s, scooters en fietsen, hybride auto’s met of zonder stekker en een scala aan leasemogelijkheden met een duurzaam uitgangspunt. We kunnen dus wel stellen: The future is now.

 

Toch is dit nog maar het begin. De toekomst brengt meer veranderingen in een hoger tempo. We zien dat onze zakelijke klanten steeds meer bezig zijn met een bewuster gebruik van mobiliteit en energie. Het gebruik van duurzame en tegelijk financieel aantrekkelijke oplossingen is daarbij belangrijk. We krijgen dan ook steeds vaker de vraag van onze zakelijke klanten om hierin mee te denken. Want door het groeiende aanbod aan mogelijkheden is de juiste combinatie van oplossingen niet altijd voor de hand liggend of makkelijk te vinden.

 

Om altijd van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op de hoogte te zijn is Bart Wiegerinck aangesloten bij het Platform Slimme Mobiliteit. Daardoor hebben wij de beschikking over slimme rekenmodellen, de meest actuele kennis, producten en diensten. Als u slim wilt omgaan met mobiliteit en energie, neem dan eens contact op met Bart Wiegerinck.