Suzuki Baleno

Bij het ontwerp van de Suzuki Baleno is goed nagedacht over het gewicht. Het gewicht van de auto bepaalt immers hoeveel wegenbelasting je betaalt. De meeste uitvoeringen van de Baleno wegen dankzij een totaal vernieuwd platform (Chassis) nog maar 840 kilogram, waardoor hij in de gunstige gewichtsklasse van 751 kilogram tot en met 850 kilogram valt. Daarnaast zorgt het lichte gewicht ervoor dat de Suzuki Baleno heel zuinig is met brandstof. Suzuki staat bekend om betrouwbare auto’s. De Baleno is hier ook weer een goed voorbeeld van. Suzuki maakt gebruik van bewezen en beproefde technieken. Samen met het lichte gewicht, zorgt dit voor minder slijtage en daardoor zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Combineer dit met de lage dagelijkse verbruikskosten en de Suzuki Baleno is wel een heel aantrekkelijke auto om in te rijden.

Suzuki Baleno in Hengelo, Oldenzaal en Goor

De Suzuki Baleno kunt u zelf testen bij Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor. Bekijk de actuele Suzuki Baleno voorraad en ontdek of we een geschikte uitvoering van de Suzuki Baleno op voorraad hebben. Vraag vrijblijvend een offerte of maak eerst een proefrit in de Suzuki Baleno. Bij Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor heten we je van harte welkom om de Suzuki Baleno zelf te testen!

Private lease Suzuki Baleno

Naast koop, kunt u de Suzuki Baleno ook privé leasen bij Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor. Deze bijzonder lichte en zuinige auto is al privé te leasen vanaf € 279,- per maand. Lees meer over Suzuki Private lease bij Bart Wiegerinck en bekijk uw maanbedrag voor de Suzuki Baleno.

Bekijk de ruimte en het design van de Suzuki Baleno