Suzuki S-Cross

De nieuwe Suzuki S-Cross is een dynamische, veelzijdige familie-crossover met de maximale veiligheidsscore van Euro NCAP. De betrouwbare S-Cross biedt plaats aan vijf volwassenen én hun bagage, want de bagageruimte van 430 liter is een van de grootste in zijn klasse. Wil je nog meer ruimte, tot wel twee keer zo veel? Dan klap je de achterbank makkelijk neer, in z’n geheel of gedeeltelijk. De praktische Suzuki S-Cross is ideaal voor de vakantie, een gezinsuitje of bijvoorbeeld buitensport. Behalve veel ruimte heeft deze sportieve crossover genoeg trekkracht en een sterke, maar zuinige benzinemotor. En hij is met zijn crossover-uitstraling en chromen grille indrukwekkend om te zien.

Suzuki S-Cross in Hengelo, Oldenzaal en Goor

De Suzuki S-Cross kunt u zelf proberen bij Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor. Bekijk de voorraad Suzuki Vitara auto’s om te zien of we de uitvoering van uw voorkeur op voorraad hebben bij één van onze vestigingen. Vraag direct een offerte aan of maak eerst een proefrit in de Suzuki S-Cross. We nodigen u van harte uit om deze stoere auto te proberen bij Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor.

Private lease Suzuki S-Cross

Niet alleen kunt u de Suzuki S-Cross kopen bij één van onze vestigingen in Hengelo, Oldenzaal en Goor, u kunt deze Suzuki ook privé leasen. De Suzuki S-Cross is al privé te leasen vanaf € 409,- per maand. Lees meer over Suzuki Private lease bij Bart Wiegerinck en bekijk uw maanbedrag voor de Suzuki S-Cross.

Bekijk de ruimte en het design van de Suzuki S-Cross