Suzuki Swift

De Suzuki Swift is het icoon van Suzuki. Herkenbaar aan zijn trendy design, prominente mistlampen en LED-verlichting. Privacy glass, zwarte wielkastverbreders en sideskirts maken hem nog stoerder. Natuurlijk ligt er onder de motorkap een zuinige motor. De Suzuki Swift heeft sportieve en stijlvolle looks. De A- en B-stijlen zijn zwart. Hierdoor lijkt het dak te zweven. Het lage, brede ontwerp belooft rijplezier. De rijeigenschappen van de Suzuki Swift maken deze belofte waar. En dat niet alleen. Hij is ook zuiniger in verbruik.

Suzuki Swift in Hengelo, Oldenzaal en Goor

De Suzuki Swift kunt u proberen bij Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor. Bekijk de actuele Suzuki Swift voorraad om te zien of we uw gewenste uitvoering in onze showroom hebben. Ontvang een passende offerte of vraag direct een proefrit aan Bij Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor om de Suzuki Swift zelf te testen!

Private lease Suzuki Swift

De Suzuki Swift kunt u ook privé leasen bij één van onze vestigingen in Hengelo, Oldenzaal en Goor. Deze sportieve en zuinige auto is al privé te leasen vanaf € 259,- per maand. Lees meer over Suzuki Private lease bij Bart Wiegerinck en bekijk uw maanbedrag voor de Suzuki Swift.

Bekijk de ruimte en het design van de Suzuki Swift