Suzuki Vitara

Dit is de nieuwe Suzuki Vitara. Een stoere SUV met de typische stijlelementen van vorige generaties. Helemaal aan te passen aan de eigen smaak. En uiteraard leverbaar met Suzuki’s geavanceerde AllGrip-vierwielaandrijving. Ontdek de vele kwaliteiten van de Suzuki Vitara, de AllRoader van nu! De Vitara is typisch Suzuki. Hij combineert traditionele met moderne kenmerken. De brede wielkasten en dikke C-stijl ogen robuust. En de energiebesparende LED-koplampen, LEDdagrijverlichting en mistlampen maken ’m helemaal van deze tijd. De Suzuki Vitara, de enige in zijn segment met een echte SUV-uitstraling!

Suzuki Vitara in Hengelo, Oldenzaal en Goor

De Suzuki Vitara staat voor u klaar bij onze vestigingen in Hengelo, Oldenzaal en Goor. Bekijk de voorraad Suzuki Vitara auto’s en ontdek of we uw gewenste uitvoering op voorraad hebben bij één van onze vestigingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak eerst een proefrit in de Suzuki Vitara. Bij Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor nodigen we je uit om deze geweldige auto te proberen!

Private lease Suzuki Vitara

Naast de aanschaf van de Suzuki Vitara bij één van onze vestigingen in Hengelo, Oldenzaal en Goor, kunt u deze stoere SUV ook privé leasen. De Suzuki Vitara is al privé te leasen vanaf € 349,- per maand. Lees meer over Suzuki Private lease bij Bart Wiegerinck en bekijk uw maanbedrag voor de Suzuki Vitara.

Bekijk de ruimte en het design van de Suzuki Vitara