Garage Wiegerinck brengt dealerschap Suzuki samen in Hengelo

26-09-2022 13:50
Garage Wiegerinck brengt dealerschap Suzuki samen in Hengelo-2022-09-26 13:50:04

Garage Wiegerinck brengt dealerschap Suzuki samen in Hengelo

Per 1 oktober gaat Garage Wiegerinck het Suzuki Service dealerschap concentreren in de Hengelose vestiging.  De verandering voor de vestigingen in Goor en Oldenzaal zijn minimaal.

Eigenaar en directeur Bart Wiegerinck: "Door het dealerschap te centraliseren, beperken we onnodige kosten en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Alleen de gevels en andere uitingen zien er in Goor en Oldenzaal iets anders uit. Al 135 jaar staan we voor u klaar en aan deze klantservice verandert natuurlijk niets"

Bij alle drie vestigingen van Garage Wiegerinck kunt u terecht voor advies en de aanschaf van uw nieuwe of andere auto. Ook blijven we bij al onze vestigingen een Profile Servicepunt, waardoor u voor alle auto’s en merken bij ons terecht kunt voor reparatie of onderhoud.
Alle kennis blijft binnen de Wiegerinck Groep en ook de vertrouwde gezichten blijven aanwezig op onze vestigingen.
Wiegerinck: "We zijn al sinds 1993 Suzuki-dealer. Het zal dus even wennen worden in Goor en Oldenzaal, maar dat zal snel gaan. En natuurlijk zijn en blijven we ook dealer van Seres en Chevrolet, daar verandert niets aan."

Vragen? Stel ze!

Mocht u nog met een vraag zitten, schroom u niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook met een bezoek aan één van onze vestigingen. Onze gastvrijheid blijft onveranderd groot en dus staat er altijd een kop koffie voor u klaar.

Tot gauw in Goor, Hengelo of Oldenzaal!