2e Pinksterdag: show in Hengelo!

02-06-2022 11:00
2e Pinksterdag: show in Hengelo!-2022-06-02 11:00:29

2e Pinksterdag: show in Hengelo!

Tweede Pinksterdag (maandag 6 juni) is onze vestiging in Hengelo het decor van een Pinkstershow met prachtige acties. Van 10.00 tot 17.00 bent u van harte welkom aan de Diamanstraat 38.

Besluit u een nieuwe auto aan te schaffen? Dan krijgt u een Waxoyl lakverzegeling gratis van ons aangeboden. Dankzij deze grondige behandeling ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat de lak zijn diepe glans behoudt en beschermt is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, zure regen en strooizout.

Kiest u voor een gebruikte auto? Dan krijgt u van ons een afleverpakket ter waarde van 499 euro.Wat zit daar in? Pechhulp, een halve tank brandstof, een onderhoudsbeurt, nieuwe APK én nog veel meer!

Garage Wiegerinck is naast dealer van Suzuki, Chevrolet en diverse merken brommobielen ook hét aanspreekpunt voor SERES. Dit is dé elektrische auto van de toekomst! En wij hebben de SERES 3 op voorraad.

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen voor een lekker kopje koffie en rustig rondkijken in onze showroom in Hengelo.