Profile Bart Wiegerinck

Wiegerinck Profile

Garage Wiegerinck is aangesloten bij Profile. Die organisatie kennen we natuurlijk allemaal als bandenspecialist. Maar Profile is veel meer dan alleen dat.

Ook in onderhoud, 24/7 pechhulp, APK-keuringen en airco is Profile een leidende speler op de markt geworden.

Profile heeft een dicht netwerk door heel Nederland en kan daardoor scherp inkopen. Daardoor kunt u ook bij Garage Wiegerinck tegen de laagste tarieven terecht.

Profile bandenservice

Profile beschikt over een zeer uitgebreide bandenservice met alle gangbare merken. Winterbanden, zomerbanden, 4-seizoenenbanden; wij weten precies wat het beste bij uw auto past. Om u zo veilig mogelijk de weg op te laten gaan zijn we ook op het gebied van montage, uitlijning en balanceren de beste keus!

APK-keuring

Is uw auto toe aan een APK-keuring?. Profile biedt de mogelijkheid om die APK-keuring samen te laten vallen met een onderhoudsbeurt. In dat geval is de APK-keuring zelfs gratis.

Airco

Als Profile-partner is Garage Wiegerinck het beste adres voor onderhoud aan uw airco. En dat geldt natuurlijk ook voor reparatie of reiniging van uw airco-systeem.

Voordeel

Onze Profile-vestigingen in Goor, Hengelo en Oldenzaal zijn vertrouwde partners voor de toonaangevende leasemaatschappijen. Met onze zorgvuldige aanpak en betrouwbare medewerkers is uw lease-auto bij ons in uitstekende handen. Daarnaast hebben we prachtige aanbiedingen en/of kortingen als u kiest voor reparatie, onderhoud of aanschaf van uw privé-auto bij Garage Wiegerinck.

Dus of het nu een onderhoudsbeurt is, de wissel van zomer- naar winterbanden, uitlijnen of een APK-keuring; Garage Wiegerinck is uw betrouwbare Profile-partner.

Profile Bart Wiegerinck