Profile Bart Wiegerinck

Wiegerinck Profile

Garage Wiegerinck is aangesloten bij Profile. Die organisatie kennen we natuurlijk allemaal als bandenspecialist. Maar Profile is veel meer dan alleen dat.

Ook in onderhoud, 24/7 pechhulp, APK-keuringen en airco is Profile een leidende speler op de markt geworden.

Profile heeft een dicht netwerk door heel Nederland en kan daardoor scherp inkopen. Daardoor kunt u ook bij Garage Wiegerinck tegen de laagste tarieven terecht.

Profile bandenservice

Profile beschikt over een zeer uitgebreide bandenservice met alle gangbare merken. Winterbanden, zomerbanden, 4-seizoenenbanden; wij weten precies wat het beste bij uw auto past. Om u zo veilig mogelijk de weg op te laten gaan zijn we ook op het gebied van montage, uitlijning en balanceren de beste keus!

APK-keuring

Elke auto moet volgens de wet elk jaar opnieuw een APK-keuring ondergaan. Profile biedt de mogelijkheid om die APK-keuring samen te laten vallen met een onderhoudsbeurt. In dat geval is de APK-keuring zelfs gratis.

Strenge eisen

Profile stelt strenge eisen aan haar partners en Garage Wiegerinck is er dan ook trots op een onderdeel van deze betrouwbare organisatie te zijn.

Bij ons werken monteurs met jarenlange ervaring aan wie Profile haar klanten met een gerust hart toevertrouwd.

Dus of het nu een kleine beurt is, de wissel van zomer- naar winterbanden, uitlijnen of een APK-keuring; Garage Wiegerinck is uw betrouwbare Profile-partner.

Profile Bart Wiegerinck