Schade

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Of het nu uw eigen schuld is of dat u er helemaal niets aan kunt doen. Garage Wiegerinck staat u half om alles zo snel mogelijk weer in orde te brengen. Dat doen we via onze eigen Wiegerinck Schade- en Ruitservice.

Wij verzorgen de complete afhandeling. Wij helpen u van begin tot eind met de verzekering, vullen uw schadeformulier in, regelen vervangend vervoer en proberen natuurlijk te zorgen voor een snelle maar bovenal vakkundige reparatie.

Garage Wiegerinck beschikt over de modernste apparatuur voor een goede taxatie en reparatie van een schade. Belangrijk om te weten is dat u uw auto altijd naar Wiegerinck kunt brengen, ook als de groene kaart anders aangeeft.

Ruitschade

Het kleinste sterretje in uw ruit kan de grootste gevolgen hebben. Voordat u het weet is dat barstje een grote scheur. Wacht dus niet! U voorkomt onnodige kosten en nog veel zwaarwegender: uw veiligheid is in het geding.

Garage Wiegerinck kan ruitschade vrijwel onzichtbaar repareren. Die reparatie is voor u gratis, want uw verzekeringsmaatschappij betaalt de reparatie aan uw autoruit. Die betaling regelen wij voor u met uw maatschappij, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Ook als het gaat om ruitvervanging kunt u uitstekend bij Garage Wiegerinck terecht. Met onze kennis en apparatuur doen we dat op de beste en veiligste manier.

Ruitschade