slide--0

Seres 3

Nu bij ons in de showroom! SERES is nu in Nederland verkrijgbaar en introduceert de SERES 3. Laat je verrassen door het doordachte design, complete standaarduitrusting en geniet van de voordelen van een SUV. Met een actieradius van 329 kilometer (WLTP) geeft de SERES 3 je volop bewegingsvrijheid om duurzaam én geruisloos te reizen en ben je voorbereid op de toekomst. Kijk op op de website voor foto's en filmpjes of nog beter... Ga het ervaren en plan een 'XL Proefrit van 3 dagen!' in: https://qoo.ly/3bkk2p

slide--1

Seres 3

Nu bij ons in de showroom!

slide--2

Seres 3

Nu bij ons in de showroom!

Uitzonderlijke prestaties

De SERES 3 wordt aangedreven door een 53,61 kWh accu met een actieradius van 329 kilometer. De 120 kw sterke elektromotor brengt je in slechts 8,9 seconden van 0-100 km/u.

 

Lagere kosten

Naast de lage onderhoudskosten betaal je voor een elektrische auto géén BPM en wegenbelasting. Zakelijke rijders profiteren daarnaast van slechts 12% bijtelling (netto vanaf € 137,- p/mnd) en voor ondernemers zijn er diverse fiscale voordelen.

Veiligheid

De SERES 3 is uitgerust met een lithium-ijzerfosfaatbatterij (LiFePO4). Deze accu is efficient, veilig en duurzaam.

 

 

Garanties

Over de kwaliteit van de SERES 3 hoef je je geen enkele zorgen te maken. Al onze auto’s worden met 5 jaar garantie (tot 120.000 km) geleverd en op het accupakket heb je zelfs 8 jaar garantie (tot 120.000 km).

-thumb
-thumb
-thumb
-thumb
-thumb