Staatsbosbeheer kiest voor de Jimny

staatsbosbeheer kiest voor de nieuwe suzuki jimny

Staatsbosbeheer maakt de juiste keuze met de nieuwe Jimny

De nieuwe Suzuki Jimny (bekijk hier de rijtest) is mateloos populair onder liefhebbers van compacte offroad SUV’s. Diverse tuningbedrijven hebben al pakketten gemaakt om de kleine terreinwagen te upgraden naar een stoere terreinwagen. Maar de voornaamste reden is de kunst van het simpel houden. Het  vertrouwde recept van vierwielaandrijving, gebouwd op een sterke maar simepele chassis en verder voorzien met offroad-hulpjes ( zoals een low range-versnellingsbak) werkt gewoon nog steeds goed. Ook in 2019!

‘Doe maar 4 stuks’

staatsbosbeheer bestelt 4 nieuwe suzuki jimny's

Dat we in Nederland geen bergen hebben is geen geheim. Wel zijn er werknemers die voor hun dagtaken vaak door de bossen moeten scheuren. De boswachters van Staatsbosbeheer , die nu nog rijden in oude pick-ups, mogen straks heerlijk offroad aan de slag in de nieuwe Jimny. SBB heeft er direct maar 4 exemplaren van bestelt en toegevoegd aan hun arsenaal.

Uiteraard worden de auto’s voorzien van bekende SBB-groen lakkleur, in combinatie met lichtere groene strepen om op te vallen. Bij Bart Wiegerinck begrijpen we de keuze natuurlijk helemaal. Ben jij ook benieuwd waarom deze terreinwagen zó geliefd is? Maak dan een proefrit bij ons op de vestiging!

Benieuwd hoe de Jimny rijdt? Maak direct aan afspraak!

Maak direct een afspraak