Suzuki Baleno vernieuwd

suzuki baleno facelift

De Baleno vernieuwd voor India

Suzuki heeft de Baleno gemoderniseerd. De aangescherpte hatchback is in India, waar hij van de band loopt, aan het publiek voorgesteld.

Grote verschillen met het huidige ontwerp zijn er niet. De Baleno krijgt een nieuwe grille, een verse voorbumper én een anders vormgegeven onderste koelopening. Ook verhuizen de mistlampen een aantal centimeters. Niets wereldschokkend, maar de nieuwe look past wel beter bij zijn jongere Swift-familielid. Suzuki introduceert verder een nieuw infotainmantsysteem met zowel een nieuw scherm als nieuwe software. Van motorische aanpassingen lijkt vooralsnog geen sprake te zijn en dat betekent dat de 112 pk sterke 1.0 Boosterjet, en de 90 pk sterke 1.2 (Smart Hybrid) waarschijnlijk in het leveringsprogramma blijven.

Klik ons actueel aanbod Suzuku Baleno’s:

Bekijk onze Suzuki Baleno’s

NB: het gaat hier vooralsnog om de Baleno voor de Indiase markt. Veranderingen op uitrustingsniveau kunnen uiteraard verschillen met die van de Europese versie. Informatie over de voor onze markt bestemde Baleno volgt ongetwijfeld spoedig.

Bestel direct een Suzuki Baleno bij Bart Wiegerinck

Niet alleen de lichtste in zijn klasse, ook de voordeligste in gebruik. En ruimte genoeg voor het hele gezin en de bagage.

  • Licht gewicht
  • Leverbaar als smart hybrid
  • Kies voor de krachtige boosterjet motor

Bereken je inruilwaarde