Suzuki Baleno

Suzuki Baleno – De lichtste & voordeligste in zijn klasse

De Suzuki Baleno is de beste keuze in zijn klasse. Deze compacte gezinsauto is de lichtste in zijn klasse waardoor de Baleno aangenaam voordelig is in de wegenbelasting, brandstofverbruik en ook onderhoud. En wist je dat de Baleno ook leverbaar is als Smart Hybrid uitvoering? Ontdek de Baleno bij Suzuki dealer Bart Wiegerinck.

Comfortabel rijden met bluetooth carkit, ruime bagageruimte en Radar Brake Support

Radar Brake Support (RBS)

Radar Brake Support (RBS) met de 4 functies Waarschuwing, Automatisch licht remmen, Remassistent en Automatisch remmen biedt maximale veiligheid. Het systeem waarschuwt als een aanrijding dreigt met een voorligger die vaart mindert of plotseling remt. Maar dat is nog niet alles, want als je zelf niet hard genoeg remt, dan zal RBS automatisch harder remmen, zo nodig met het maximale remvermogen. Bepaalt RBS dat een botsing onvermijdelijk is, dan remt het systeem zelfstandig om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen daarvan in elk geval te beperken. Kom het zelf testen bij ons op locatie.

Suzuki Baleno kopen? Bereken direct je inruilwaarde!

Is de Baleno zeker iets voor jou? Bereken direct je inruilwaarde en bekijk ons actueel aanbod in Suzuki Baleno’s online of kom langs bij onze vestiging in Hengelo, Oldenzaal of Goor.

Bereken je inruilwaarde

Klik op onderstaande knop voor ons actueel aanbod Baleno’s.

Bekijk onze Suzuki Baleno’s