Swift met gratis extra’s

swift-exterieur-accessoire-actie

Koop of lease de Suzuki Swift met extra gratis accessoires

Als je nu een nieuwe Suzuki Vitara koopt, krijg je een een accessoirepakket cadeau. Je kunt kiezen voor het interieur- of exterieurpakket of het Sport accessoire pakket.

Suzuki Swift vanaf €16.799 / V.A. €269,- p/mnd

Slim, compact, licht en ruimer dan je denkt. De nieuwe Suzuki Swift staat synoniem voor veel rijplezier. Ervaar het zelf en kom langs voor een proefrit.

  • Leverbaar met BoosterJet motor
  • Lichtgewicht en dus voordelig in de wegenbelasting
  • Leverbaar met Suzuki Smart Hybrid

Kies uit de verschillende pakketten

 

Inhoud sport accessoire pakket:
Met het Swift Sport pakket krijgt je nieuwe Swift Sport extra LED instapverlichting met Swift Sport projectie, velg striping, velgslotset, dorpel instaplijsten met Swift Sport logo, zilverkleurige spiegelkapset en een bagageruimte organiser.

Inhoud interieurpakket:

Met het interieurpakket rusten we je nieuwe Swift uit met seatwear zwarte bekleding voor de voorstoelen en de achterbank gemaakt van hoge kwaliteit kunstleder i.c.m. ‘micro fibre’ stof en een bagagemat voor de laadruimte.

Inhoud exterieurpakket:

Met het exterieurpakket krijgt je nieuwe Swift een upgrade met zwarte stootlijsten, een achterklepspoiler in carrosseriekleur, zwarte spiegelkappen en een RVS uitlaatsierstuk.

Bereken direct je inruilwaarde

Tijdens de actieperiode biedt Suzuki een gratis accessoirepakket van gemiddeld € 750,- (incl. BTW) aan op alle nieuw te verkopen Suzuki modellen met uitzondering van de Suzuki Baleno. Voor elk model Suzuki zijn er één of twee vooraf samengestelde pakketten beschikbaar. Je hebt recht op één gratis accessoirepakket per auto.
De actie is alleen geldig op verkoopcontracten afgesloten in de periode 1 maart 2019 tot en met 31 juli 2019, waarbij de registratie van de nieuwe Suzuki dient plaats te vinden voor of uiterlijk op 15 augustus 2019. Deze actie geldt niet voor Operational Lease contracten of koop voor Fleet & Lease doeleinden.