Vitara met gratis extra’s

Koop of lease de Suzuki Vitara met extra gratis accessoires

Als je nu een nieuwe Suzuki Vitara koopt, krijg je een een accessoirepakket cadeau. Je kunt kiezen voor het interieur- of exterieurpakket.

Suzuki vitara vanaf €22.099

De schoonste en zuinigste allroader vol geavanceerde techniek. Met een modern en herkenbaar SUV-design!

  • Grote bagageruimte
  • Automatische airco
  • Elektrisch bedienbare schuif/kanteldak

Kies voor het interieurpakket of exterieurpakket

vitara-exterieur-accessoire-actie vitara-interieur-accessoire-actie

Inhoud interieurpakket:

Met het interieurpakket rusten we je nieuwe Vitara uit met stootlijsten op de portieren met chroom inleg, aluminium-look bescherming voor de achterbumper, bagageruimte organiser en een RVS uitlaatsierstuk.

Inhoud exterieurpakket:

Met het exterieurpakket krijgt je nieuwe Vitara een upgrade met skidplates voor en achter en rode accenten dagrijverlichting en voorbumper.

Bereken direct je inruilwaarde

Tijdens de actieperiode biedt Suzuki een gratis accessoirepakket van gemiddeld € 750,- (incl. BTW) aan op alle nieuw te verkopen Suzuki modellen met uitzondering van de Suzuki Baleno. Voor elk model Suzuki zijn er één of twee vooraf samengestelde pakketten beschikbaar. Je hebt recht op één gratis accessoirepakket per auto.
De actie is alleen geldig op verkoopcontracten afgesloten in de periode 1 maart 2019 tot en met 31 juli 2019, waarbij de registratie van de nieuwe Suzuki dient plaats te vinden voor of uiterlijk op 15 augustus 2019. Deze actie geldt niet voor Operational Lease contracten of koop voor Fleet & Lease doeleinden.