Werkplaats

Onze werkplaatsen zijn geopend en wij staan voor u klaar!

 

Wiegerinck, Suzuki, Chevrolet en Garage van alle merken

Wij verrichten compleet onderhoud en repareren Suzuki, Chevrolet, alle andere merken auto’s en brommobielen. Onze technici zijn vakkundig én gedreven, zij kunnen iedere reparatie dan ook probleemloos uitvoeren ongeacht het automerk.

 

Vervanging van onder meer banden, remmen, uitlaten, schokbrekers en accu’s gebeurt met gebruik van originele kwaliteit onderdelen.

 

Of het nu gaat om een vakantiebeurt of het vervangen van bijvoorbeeld een versnellingsbak, u zult tevreden zijn en snel weer met een goed functionerende auto de werkplaats verlaten.

 

Maak direct een afspraak.

Duidelijkheid vóóraf

Bij Wiegerinck kunt u rekenen op topservice; aan u en voor uw auto-onderhoud. Daarom hebben wij met zorg onze servicebelofte samengesteld: Voordat wij onze werkzaamheden beginnen, wordt uw auto zorgvuldig geïnspecteerd; U krijgt vooraf een vrijblijvend advies en een volledig prijsopgave; Reparaties worden alleen verricht als u hiervoor toestemming heeft gegeven; Bij onvoorziene complicaties of vertraging wordt u direct op de hoogte gesteld; Mocht blijken dat u op korte termijn extra reparaties kunt verwachten, dan zullen wij u hierover adviseren.

 

APK

Wiegerinck kan uw auto altijd keuren, ongeacht het merk.

 

(Fabrieks)garantie op onderhoud en reparatie

Bij Wiegerinck gebruiken we originele onderdelen en staan achter de kwaliteit van onze reparaties. Daarom geven we 12 maanden garantie op onderhoud en reparatie. Door de Europese wet- en regelgeving blijft uw fabrieksgarantie gehandhaafd wanneer wij aan uw auto werken; bij Suzuki, bij Chevrolet en bij alle andere merken.

 

Duidelijke afspraken

Iedereen wil graag weten waar hij aan toe is. Daarom vertellen we u op voorhand wat de te verwachten kosten aan uw auto zijn en wanneer er tijdens onderhoud of reparatie iets extra’s aan het licht komt, dan nemen we contact met u op om opnieuw afspraken te maken.