Banden

Elke band heeft zijn eigen eigenschappen en iedereen heeft zijn voorkeuren. En die voorkeuren spelen een rol zowel bij zomerbanden als bij winterbanden. Wiegerinck heeft een ruim assortiment banden tegen scherpe prijzen. U vindt gegarandeerd de beste banden voor uw auto en naar uw wens. Montage en opslag van zomerbanden en winterbanden behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Bandenwissel

Het wisselen van uw banden is erg belangrijk. Slijtage aan de banden kan gevaarlijke situaties opleveren en zorgt voor minder grip op de weg. Bij Wiegerinck kunt u terecht voor het verwisselen van uw banden.

 

Uw autobanden slijten niet gelijkmatig. In de meeste gevallen slijten de banden op de aangedreven as sneller. Het wisselen van de banden verhoogt uw veiligheid en zorgt voor een betere wegligging. Na elke wissel balanceren wij uw banden voor maximaal rijcomfort. Hierdoor worden trillingen in het stuur voorkomen. Daarnaast gaat een gebalanceerde band langer mee en dat levert een besparing op.

 

Bandenspanning

U voorkomt onnodige slijtage aan uw banden door te rijden met de juiste bandenspanning. Ook rijdt u dan zuiniger, comfortabeler en veiliger. Het is van belang om regelmatig uw bandenspanning te (laten) controleren. De juiste bandenspanning voor uw banden vindt u in het instructieboekje van uw auto of vraag het na bij Wiegerinck. Wij controleren graag uw bandenspanning.

 

Neem contact op met Bart Wiegerinck of plan een afspraak voor een bandencontrole.

 

Maak direct een afspraak.