Wiegerinck verkozen tot ondernemer van het jaar!

Zondag 11 januari 2015 is tijdens de nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief Garage Wiegerinck gekozen als Ondernemer van het Jaar. Wiegerinck volgt Robin Koops van Inreda Diabetics op, die vorig jaar met de titel naar huis ging.

In 1887 startte Bart Wiegerinck, de overgrootvader van de huidige directeur-eigenaar en vierde generatie Bart Wiegerinck, aan de Grotestraat in Goor zijn eigen bedrijf. In 2005 werd een garage in Hengelo overgenomen en in 2013 in Oldenzaal.

Bart Wiegerinck is erg blij met de uitslag. Op de vraag wat de kracht is van het bedrijf is hij duidelijk: “Als ondernemer doe je het niet alleen, maar met je team, met je mensen. Zij zijn onze ambassadeurs naar onze klanten.” Een ander belangrijke filosofie van Wiegerinck is ondernemen met aandacht voor de maatschappij. Zo is Wiegerinck partner in het project Scoren met werkgevers en biedt stage- en (leer)werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De prijs wordt uitgereikt door Wim Meulenkamp, Wethouder Economische Zaken.

Ook de twee overige genomineerde ondernemers ThuisIn Leferink Patrick en Mariëlle Leferink en Arthur Smit van Fysiotherapiepraktijk Smit feliciteren de familie Wiegerinck en kijken goed terug op de spannende middag. “We gunnen het Bart enorm en we kijken terug op een paar mooie weken”, aldus Mariëlle.

http://www.hofgids.nl
http://www.goorsnieuws.nl
http://www.tubantia.nl