p0j1mkIJc2Jhh3q38CEptVHtjn8rypClw9mOWVYA.jpeg

Private en zakelijke lease/Verhuur

Voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Suzuki, Seres of occasion rijden? Garage Wiegerinck heeft diverse mogelijkheden voor zowel private als zakelijke lease. Neem contact met ons op en wij doen u een gunstig voorstel! Dat kan eventueel zonder BKR-registratie.

Private lease

Private lease: dat is een auto leasen voor een vast bedrag in de maand. En dat kan zomaar goedkoper zijn dan een auto kopen! In dat vaste bedrag zijn kosten voor onderhoud (APK-keuring), afschrijving, belasting en verzekering meegerekend. U hoeft alleen de brandstof te betalen, zeker in het geval van electrisch SERES-rijden kan het voordeel flink oplopen. Daarnaast krijgt u bij Garage Wiegerinck extra voordelen zoals vervangend vervoer of een haal- en brengservice bij reparatie of pech. Met private lease heeft u een helder inzicht in uw maandelijkse autokosten en inruil is ook voor private lease mogelijk! Spaargeld inleggen kan en dat zal uw maandbedrag aanzienlijk kunnen verlagen, maar dat is zeker geen verplichting bij Garage Wiegerinck.

Zakelijke lease

Ook voor de zakelijke lease kunt u uitstekend bij Garage Wiegerinck terecht. Wij hebben diverse mogelijkheden om uw zakelijke autokosten zo laag mogelijk te houden. Of dat nu een compleet wagenpark is voor uw bedrijf of een auto voor de ZZP'er. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. En of u nu zakelijk of privé leaset, in geval van nood staat onze eigen pechhulp 24/7 voor u klaar.

Verhuur

Heeft u voor korte duur een auto nodig?  Bij Garage Wiegerinck kunt u bij al onze vestigingen ook terecht voor de huur van een auto. Wij hebben voor alle soorten autoverhuur (ook busjes!) wel een oplossing of aanbieding. Neem contact met ons op voor meer informatie.